Contacta

Emplena el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Formulari

Formulario contacto

Tractament de Dades de Caràcter Personal:

D’acord amb l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, les dades que ens proporciones a través d’aquest formulari seran tractades per part de Tractament i Selecció de Residus, S.A com a responsable del tractament:

Responsable del Tractament: Tractament i Selecció de Residus, S.A

Direcció postal: Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

Telèfon: 93 462 78 70

Correu electrònic: tersa@tersa.cat

Contacte DPD: dpd@tersa.cat

La finalitat del tractament és facilitar la contractació dels serveis oferts i atendre les consultes, les peticions de tràmits i reclamacions, així com el seu registre en la nostre pàgina Web.

La base legal del tractament és el consentiment de l’interessat. No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Les dades proporcionades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i sempre que siguin necessàries per complir la legislació vigent, així com no seran cedides a terceres persones excepte en els supòsits d’imperatiu legal.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, oposició al tractament de decisions automatitzades així com el dret de la portabilitat de les dades, mitjançant un escrit i adjuntant-hi la fotocòpia del DNI o d’un document identificatiu equivalent, adreçat a Tractament i Selecció de Residus, S.A, Av. Eduard Maristany, 44, 08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona), o a través de l’adreça electrònica: dpd@tersa.cat.

En cas de considerar que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podràs presentar una reclamació davant l’autoritat de control de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Pot consultar més informació addicional respecte al tractament de les seves dades en els següents enllaços:

– Condicions d’ús

– Política de Privacitat ampliada

– Política de Cookies

 

 

Altres formes de contacte

Dades de contacte

900 906 807 consulta@barcelonaenergia.cat

Carrer de la Pau, 3-5. 08930, Sant Adrià de Besòs.

Horari normal
De dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 hores
i de 15.00 a 17.00 hores.
Divendres de 8.00 a 15.00 hores.

Horari de juny a setembre
De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores.

Horari de Nadal
Des del 20 de desembre al 10 de gener,
de dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores.
Dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei telefònic.
A causa de l'evolució de la situació actual i segons les indicacions de les autoritats sanitàries i de les administracions públiques competents, us comuniquem que Barcelona Energia no atendrà presencialment a l'oficina de carrer de la Pau 3-5 per tal de minimitzar el contacte presencial entre les persones. Podeu contactar amb nosaltres per telèfon, trucant al 900 906 807, per correu electrònic, a l'adreça consulta@barcelonaenergia.cat o mitjançant la nostra web www.barcelonaenergia.cat